Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Srbi krenuli graditi nacionalni stadion: ‘Bit će ljepši od Wembleyja’

Ovo radimo zbog životnog standarda naših ljudi jer roditelji mogu dovesti djecu, bake, djedove, unuke da uživaju. Da vide da se Srbija može mjeriti s najrazvijenijim zemljama Europe i svijeta, da mogu provesti vrijeme u sportu uz aktivnosti i zabavu na najljepši mogući način.

Riječi su to predsjednika Srbije Aleksandra Vučića nakon što je danas postavljen kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog stadiona u Surčinu. Stadion u jugozapadnom predrađu Beograda spadat će u četvrtu Uefinu kategoriju, poput osječke Opus Arene, a Srbi se nadaju kako će na njemu moći ugostiti najveće utakmice europskih kupova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgradnja srpskog nacionalnog stadiona trebala bi stajati 257 milijuna eura, a u planu je predviđeno da ima 52.000 sjedalica. Izgradnja je previđenja do kraja 2026. Štoviše, predsjednik Srbije tvrdi da je već dogovorio s Čeferinom da se finale Europske lige 2028. igra na tom stadionu. Vučić je predstavljanje zaključio s velikom najavom.

Mislimo da može biti najljepši, a sigurno je u tri najljepša. Koji su uz njega? Ima puno lijepih stadiona… Od većih, najljepši je stadion Real Madrida. Naš je ljepši od Wembleyja, Allianz Arene…

Komentari

Povezano