Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Srušen rekord gledanosti u MLS-u

Gradski derbi između Los Angeles Galaxyja i Los Angeles FC-ja na stadionu Rose Bowl pratilo je čak 82110 gledatelja. Time je srušen rekord posjećenosti jedne utakmice MLS-a.

Poznatiji kao “El Trafico” derbi između dva gradska rivala uvijek izaziva veliki interes. Sada je odigran na Dan neovisnosti čime je dodatno probuđen interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret na Rose Bowlu u Pasadeni privukao je 82.110 gledatelja, oborivši rekord posjećenosti jedne utakmice MLS lige. Prethodni rekord od 74.479 postavljen je na stadionu Bank of America u Charlotteu, na prvoj domaćoj utakmici Charlotte FC-a 5. ožujka 2022.

LA Galaxy je na koncu slavio 2-1 na krilima Tylera Boyda i Riquija Puiga. Boyd je u 26. minuti doveo domaći sastav u vodstvo na Puiga. Izjednačio je Ilie Sanchez u 57. minuti, a pobjedu Galaxyju donio je Puig u 73. minuti kojemu je Boyd uzvratio asistencijom.

Za Los Angeles FC od 71. minute igrao je bivši nogometaš Hajduka Stipe Biuk. Los Angeles Galaxy trenutačno se nalazi na tek 13. poziciji od 14 momčadi Zapadne konferencije sa 19 bodova, dok je LA FC na trećem mjestu u konferenciji sa 32 boda.

Komentari

Povezano