Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Stanišić golom u 97. minuti spasio Bayer od poraza

U sklopu 30. kola njemačke Bundeslige, sastali su se Borussia Dortmund i Bayer Leverkusen. Na Signal Iduna Parku završilo je rezultatom 1:1.

Utakmica je započela monotono, bez ozbiljnijih šansi. Tu monotonost je prekinuo pad Jeremieja Frimponga u kazenom prostoru, ali nakon VAR provjere Daniel Siebert je odlučio da nema penala u 32. minuti. Nastavili su gosti s dobrim prilikama pa je u 36. minuti Alejandro Grimaldo s ruba šesnaesterca pucao malo iznad prečke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute nakon opet je pokušao Grimaldo. Slobodni udarac u opasnoj blizini je rezultirao loptom malo iznad prečke. Za kraj poluvremena, u 42. minuti, pokušao je i domaćin. Marcel Sabitzer je izašao sam na golmana, a udarac prema lijevoj stativi je spretno obranio Lukas Hradecky.

U drugom dijelu nije bilo ozbiljnije prilike do 68. minute. Nathan Tella je u kaznenom prostoru domaćina primo loptu i pucao po golu. Gregor Kobel je obranio udarac prema donjem lijevom kutu. U 81. minuti pao je prvi i, mislilo se, posljednji pogodak susreta. Niclas Füllkrug se našao sam na drugoj stativi, a Sabitzerovu loptu je potvrdio krasnim volejem ispred gola.

Za kraj susreta Victor Boniface je u 89. minuti dobio crveni karton koji je nakon VAR provjere poništen.

A onda se, kad su mnogi očekivali kraj, pojavio Josip Stanišić u sedmoj minuti nadokande. Nakon izvođenja udarca iz kuta, hrvatski reprezentativac je nadskočio domaću obranu, poslao loptu glavom nisko po sredini gola i tako nastavio povijesni niz Bayer Leverkusena. Utakmica puna preokreta i prava poslastica za sve uživatelje njemačkog nogometa.

Pogodak Stanišića pogledajte OVDJE.

Komentari

Povezano