Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stanišić i Bayer upisali novu pobjedu, Bayern u nastavku slomio Mönchengladbach

Xabi Alonso i njegov Bayer Leverkusen nastavljaju s fenomenalnim igrama. U susretu 20. kola njemačke Bundeslige u gostima su nadigrali posljednju momčad lige Darmstadt rezultatom 0:2. Dvostruki strijelac bio je Nigerijac Nathan Tella.

Cijeli susret za Bayer odigrao je naš Josip Stanišić. Apotekari su ovom pobjedom ostali prvi na ljestvici, a u sljedećem kolu dočekuju prvog pratitelja Bayern Munchen. U sastavu domaćina, Matej Maglica i Bartol Franjić igrali su do 80. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga momčad prvenstva Bayern Munchen, kod kuće je slavio protiv Borussie Monchengladbach 3:1. Poveli su gosti u 35. minuti, a strijelac je bio Nico Elvedi. Na samom kraju prvog dijela Bayern je izjednačio. Mladi Aleksandar Pavlović postigao je svoj drugi ovosezonski pogodak.

U drugom poluvremenu domaćin je u potpunosti okrenuo susret na svoju stranu. Pogocima Harryja Kanea i Matthijsa de Ligta Bavarci su stigli do važne pobjede pred utakmicu s prvim Bayerom.

Od ostalih susreta valja izdvojiti remi Bochuma i Augsburga 1:1. Kristijan Jakić u sastavu gostiju igrao je do 81. minute. Poveo je domaćin u 33. preko Moritza Broschinskog, a bod gostima donio je Ermedin Demirović s bijele točke na samom kraju utakmice.

Komentari

Povezano