Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stanislas Wawrinka vraća se u Umag nakon 16 godina

Trostruki Grand Slam pobjednik, 38-godišnji švicarski tenisač Stanislas Wawrinka zvan “Stan the Man” vraća se na mjesto u kojem je osvojio svoju prvu ATP titulu 2006. godine, pobjedivši u finalu tada još jednu zvijezdu u usponu Novaka Đokovića. U tom meču mu je Đoković predao meč pri rezultatu 6:6 u prvom setu zbog umora, a kasnije su oba tenisača napravila impozantne karijere. U Umagu su se nakon tog meča oba tenisača vratila samo još jednom, 2007. godine, ispavši u ranoj fazi turnira.

Đokovića će Umag teško ponovno dočekati, no zato je naporom organizatora Švicarac potvrđen i dolazi ovog ljeta. Iako je daleko od svojih najslavnijih dana i nalazi se na 84. mjestu ATP ljestvice te je baš ovog tjedna ispao s turnira u Banja Luci, njegov pedigre i jednoručni bekhend će svakako biti veliki mamac za tenisku publiku u Istri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji turnir kojeg je osvojio bio je challenger u Pragu u kolovozu 2020. godine, pa bi ovo ljeto mogla biti prilika da vidimo posljednji let mnogima dragog Stan the Mana.

Hoće li se u međuvremenu na listi organizatora turnira Tomislava Poljaka i njegovog tima pojaviti još neko poznato ime, saznat ćemo tokom sljedećih mjeseci.

Komentari

Povezano