Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stara dama nadmudrila Igora Tudora

U prvoj polufinalnoj utakmici Coppa Italie odigranoj u Torinu, Juventus je svladao Lazio Igora Tudora rezultatom 2:0. Nakon pobjede u debiju na klupi Lazia, Igor Tudor nije uspio doći i do druge pobjede protiv svog bivšeg kluba u tri dana.

U 10. minuti sudac Davide Massa dosudio je kazneni udarac za Juventus, zbog udaranja Matiasa Vecina po nozi Federica Chiese, no VAR soba je nakon dugog vijećanja odlučila kako se ipak radi o zaleđu koje je prethodilo tom prekršaju. Mreže su mirovale do kraja poluvremena, no nešto zadovoljniji mogli su biti navijači Lazia koji su prikazali bolju igru od Stare dame koja je nastavila sa svojim lošim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 50. minuti Juventus je došao do vodstva. Andrea Cambiaso poslao je sjajnu dubinsku loptu u prostor Federicu Chiesi, koji je izašao sam pred vratara te rutinski realizirao prvu veliku priliku Juventusa na utakmici. U 64. minuti Stara dama je udvostručila svoju prednost. Weston McKennie sjajno je asistirao Dušanu Vlahoviću, koji je nadmudrio svog čuvara i pogodio suprotni kut nemoćnog Christosa Mandasa.

Nakon obećavajućeg prvog poluvremena, nogometaši Lazia nisu ništa pokazali u drugom poluvremenu. Juventus je rutinski slavio, a pobjeda je na kraju mogla biti i uvjerljivija. Ovom pobjedom, Stara dama prekinula je niz loših rezultata i stekla značajnu prednost pred uzvrat u Rimu koji ih očekuje za tri tjedna.

Komentari

Povezano