Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Štimac i Indija poraženi od Katara

Nakon velike pobjede nad Kuvajtom, Indija koju vodi Igor Štimac je na domaćem terenu dočekala Katar. Igrači Katara su u prvom kolu uvjerljivo s 8:1 svladali Afganistan. Danas su nogometaši Indije doživjeli 3:0 poraz.

Nije dobro krenulo za Indiju koja je pala u zaostatak već u četvrtoj minuti. Nakon gužve u kaznenom prostoru najbolje se snašao Mostafa Meshaal koji je iz okreta pogodio za vodstvo gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu priliku za povratak Indija je propustila u 42. minuti. Nakon greške gostujuće obrane Anirudh Thapa je izašao sam pred golmana. Ipak, Thapa se odlučio za udarac vanjskom koji je otišao daleko od gola.

Tako se na predah otišlo s minimalnim vodstvom Katara. Indija je loše krenula u susret, ali kako se poluvrijeme bližilo kraju, Indijci su igrali sve bolje.

Slično kao i u prvom dijelu, odmah na početku nastavka Katar je zabio. Ovoga puta koban za Indiju bio je Almoez Ali koji je bio prvi na odbijancu i iz neposredne blizine poslao loptu u mrežu. Točka na i došla je u 86. minuti. Nakon lijepe akcije strijelac trećeg pogotka bio je Yusuf Abdurisag.

Nije tako Indija uspjela nadograditi veliku pobjedu nad Kuvajtom domaćim trijumfom. Puleni Igora Štimca sada se okreću Azijskom kupu koji se održava u siječnju 2024. Tamo su u grupi s Australijom, Sirijom i Uzbekistanom.

Komentari

Povezano