Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Štimčeva Indija razbijena od Kine na otvaranju Azijskih igara

Nakon velike drame oko odlaska na Azijske igre, Igor Štimac je sa svojom Indijom danas započeo turnir. U prvom kolu skupine A Indija se sastala s domaćinom Kinom. Kina je bila puno bolja od početka te su s 5:1 razbili Indiju.

Nije krenulo dobro za Štimca i Indiju jer su već u 17. minuti pali u zaostatak. Tianyi Gao je ostao nečuvan u sredini i mirno glavom pospremio loptu za vodstvo domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam minuta kasnije činilo se kako je sve krenulo nizbrdo za Indiju. Kina je imala kazneni udarac za udvostručenje vodstva. Ipak, ukazao se Gurmeet Singh koji je obranio udarac Zhua Chenijea.

Insipiriralo je to Indiju koja je nakon toga zaigrala puno bolje. To se isplatilo pred sam kraj poluvremena kada su uspjeli izjednačiti. Rahul Kannoly Praveen se riješio čuvara i iz teškog kuta uspio postići gol za 1:1 prije odlaska na predah.

Već u šestoj minuti nastavka Kina je ponovno došla u vodstvo. Shenglong Jiang je dalekometnim udarcem probio Singha koji je mogao bolje reagirati.

Pitanje pobjednika riješeno je u 71. minuti. Tao Qianglong je bio prvi na odbijancu te je zakucao loptu u mrežu za 3:1. Rezultat je dodatno povećao isti igrač četiri minute kasnije nakon lijepe akcije. Konačan rezultat postavio je u drugoj minuti sudačke nadoknade Fang Hao.

U drugoj utakmici ove grupe Mjanmar je minimalno slavio protiv Bangladeša. Iz grupe prolaze prva dva i četiri najbolja trećeplasirana.

Komentari

Povezano