Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stipe Perica na pragu dolaska u Rijeku

Nakon što je Franjo Ivanović napustio Rijeku i potpisao za Union Saint Gilloise u transferu vrijednom četiri milijuna eura, Rijeka je bila u potrazi za centarforom. Iako su prije mjesec dana doveli Komnena Andrića koji je odigrao jako dobru utakmicu protiv Dinama prošlog vikenda, hrvatski doprvak na tome nije stao.

Prema informacijama iz Belgije, na pragu dolaska na Rujevicu je hrvatski napadač Stipe Perica. 29-godišnjak je raskinuo ugovor s belgijskim Standard Liegeom i sada ga samo detalji dijele od povratka u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perica je napustio Zadar na ljeto 2013. godine kada ga je kupio Chelsea za koji nikad nije debitirao. Uslijedile su posudbe u Bredu i Udinese prije nego što su ga Talijani kupili za 4.5 milijuna eura. Udinese ga je onda slao po posudbama u Frosinone, Kasimpasu i Mouscron da bi ga na ljeto 2021. godine kupio engleski Watford.

Nakon Watforda je nastupao za Maccabi Tel Aviv, dok je u Standardu bio od rujna 2022. godine. U tom razdoblju je upisao 38 nastupa uz šest pogodaka i dvije asistencije.

Komentari

Povezano