Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stjepan Tomas i Ivica Kulešević na izlaznim vratima Osijeka

Ono o čemu se špekuliralo posljednjih dana i sati, uskoro bi trebalo dobiti i službenu potvrdu, a Stjepan Tomas kao trener te Ivica Kulešević kao sportski direktor trebali bi postati osječki bivši.

Vijest je to koja bi službenu potvrdu, prema dostupnim informacijama, trebala dobiti tijekom dana, no još uvijek nije poznato tko će naslijediti dvojac koji je upravljao sportskom politikom kluba s istoka Hrvatske. Špekulira se o Zoranu Zekiću, čiji povratak zazivaju navijači, kao i o Goranu Tomiću, s čijim se dolaskom koketiralo već prije nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Osijek je u subotu poražen u Koprivnici protiv Slaven Belupa, a još više od rezultata zabrinjava blijeda igra prikazana u tom susretu u kojem je najbolji pojedinac bio vratar Marko Malenica, a Osijek mogao biti sretan s minimalnim porazom. Osijek u HNL-u nije slavio od 20. kolovoza, u međuvremenu upisavši 2 remija i 2 poraza, uz tek jednu pobjedu u Kupu protiv niželigaša Kutjeva, a Tomas nije uspjevao pronaći dobitnu kombinaciju, pogotovo u obrambenoj fazi zbog koje Osijek ima četvrtu najlošiju obranu lige sa 17 primljenih pogodaka u 9 utakmica.

Što se tiče Ivice Kuleševića, njegov odlazak Kohorta i simpatizeri Osijeka zazivaju već tjednima, zamjerajući mu loše odrađeni prijelazni rok i dovođenje prinova upitne kvalitete. Tko će naslijediti njega, također ostaje da vidimo, a jedno je sigurno – Osijeku uoči nastavka prvenstva u kojem se nalaze na 6. mjestu slijede nemirni dani.

Komentari

Povezano