Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stopostotni Real Madrid ispratio Bjelicu i Juranovića iz Europe

Posljednje 6. kolo grupne faze Lige prvaka donijelo nam je okršaj trojice Hrvata u skupini C. Union Berlin kojeg vodi Nenad Bjelica u početnih 11 uvrstio je Josipa Juranovića. S druge strane, hrvatski kapetan Luka Modrić također je startao od prve minute.

Prvu priliku na utakmici vidjeli smo već u drugoj minuti, a zaprijetili su domaćini. Kevin Behrens dobro je pucao, ali Kepa Arrizabalaga još bolje je obranio. Gosti uzvraćaju u 16. minuti, kada Joselu glavom trese gredu. Najbolju priliku za vodstvo Real je propustio u 45. minuti susreta. Luka Modrić loše je izveo kazneni udarac, pa mu je domaći vratar Frederik Ronnow nogom zaustavio udarac s 11 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo minutu kasnije, domaćin je poveo preko Kevina Vollanda. Loše je reagirao David Alaba, a Volland je to iskoristio te doveo domaćina u prednost od 1:0. Real je bolje ušao u nastavak te je bolju igru okrunio u 61. minuti. Rodrygo je nabacio za Joselua koji glavom zabija za 1:1. Isti igrač dovodi goste u vodstvo u 71. minuti. Prošao je po lijevoj strani Fran Garcia, a Joselu je ponovno glavom zabio za preokret Madriđana.

Češki reprezentativac Alex Kral u 85. minuti susreta vratio je utakmicu u egal. Lijepo je s ruba šesnaest metara pogodio lijevi kut gostujućih vrata. Još jedan pogodak vidjeli smo minutu prije kraja isteka regularnog dijela. Dani Ceballos zabio je za 2:3 na semaforu. Real je ovom pobjedom stigao do stopostotnog učinka u grupnoj fazi po treći put u svojoj povijesti.

U drugom susretu ove grupe, Napoli je kod kuće svladao Bragu rezultatom 2:0. Momčad koju vodi Walter Mazzari susret je riješila u prvom poluvremenu. U 9. minuti susreta Serdar Saatci postigao je autogol za rano vodstvo domaćina. Victor Osimhen povisio je vodstvo domaćina u 33. minuti susreta, svojim ovosezonskim prvijencem u najelitnijem europskom natjecanju.

Komentari

Povezano