Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stranci sude i Kup-ogled Hajduka i Dinama

Nakon što je zbog VAR-leaks afere u hrvatskom nogometu odlučeno kako će strani suci dijeliti pravdu na ligaškom derbiju Hajduka i Dinama koji je na rasporedu u subotu, u domaće medije jučer je stigla vijest kako će se isti recept primijeniti i na ogled dvaju momčadi u Kupu Hrvatske.

Za prvi od dva uzastopna derbija tako je već delegirana njemačka šestorka koju će predvoditi Daniel Siebert, a samo pet dana kasnije dvije će se momčadi opet sresti u polufinalu drugog najjačeg klupskog natjecanja u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su strani suci već imali priliku dijeliti pravdu u SuperSport HNL, jer gledali smo u tim ulogama već suce iz Bugarske i s Cipra, ovo bi trebao biti prvi slučaj u povijesti Hrvatskog kupa da ćemo na terenu gledati strane arbitre.

Sportke novosti tako su objavile kako će za tu utakmicu biti delegiran sudački tim iz Italije. Glavni sudac trebao bi biti Fabio Maresca, napuljski sudac s više od 300 utakmica u toj ulozi, od čega 129 u Serie A. Ove je sezone odsudio 24 utakmice, među kojima valja istaknuti veliki derbi između Intera i Juventusa, ali i jednu utakmicu Serie D – četvrtog ranga talijanskog nogometa.

Komentari

Povezano