Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Strijelac prvog pogotka Luka Modrić: “Očekivanja su s pravom velika”

Hrvatska je danas odigrala sjajnu utakmicu u kojoj su prvi put ikada svladali Portugal. Rezultat je bio 2:1 te Vatreni s ovom pobjedom idu na Europsko prvenstvo gdje ih za sedam dana čeka Španjolska u Njemačkoj.

Strijelac prvog pogotka na susretu je bio Luka Modrić koji je realizirao kazneni udarac. Kapetan reprezentacije je nakon susreta kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrali smo jaku dobru utakmicu, napokon smo pobijedili Portugal. Možemo biti zadovoljni kako je prošla proba za Euro. Od početka do kraja smo bili dobri, sve smo napravili što smo dogovorili. Ovo će nam dati dodatno samopouzdanje za Euro.

Luka Modrić

Modrić je nakon toga prokomentirao nove igrače i očekivanja za prvenstvo:

Svi koji su ušli i igrali od početka pokazali su da su s pravom tu. Svi, ne treba izdvajati. Bili su na visokoj razini, što je potrebno da bi dobio Portugal. Možemo biti zadovoljni kadrom. Ti igrači su budućnost Hrvatske i to su danas pokazali. Budućnost je svijetla… Očekivanja su s pravom velika. Imamo dobru ekipu, odličnu atmosferu, imamo želju i volju odigrati pravi Euro. Svjesni smo očekivanja i nadam se da ćemo biti pravi kao danas. Treba nastaviti ovako.

Luka Modrić
Komentari

Povezano