Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stuttgart bacio oko na Belju

Prema pisanju njemačkog Bilda, trećeplasirana ekipa Bundeslige Stuttgart bacila je oko na povremenog hrvatskog reprezentativca.

Podsjećamo, Stuttgart igra sezonu iz snova i zaostaje tek 5 bodova za vodećim Bayer Leverkusenom, a prvenstveno zahvaljujući briljantnom drugom strijelcu lige Serhou Guirassyju koji ima tu nesreću da je u Bundesligu ovog ljeta pristigao Harry Kane, pa njegovih 16 pogodaka u 12 susreta nije dovoljno da nadmaši Kaneovih 18 u 13 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to znači kako su veliki engleski klubovi već počeli bacati oko na 27-godišnjeg Gvinejca koji je iz Rennesa ovog ljeta pristigao za tek 9 miljuna eura, a njegov izlazni transfer mogao bi se potencijalno realizirati već ove zime. U tom slučaju, Stuttgart želi biti spreman na njegov odlazak, a kao idealnu zamjenu vide rođenog Vinkovčanina, 21-godišnjeg Diona Drena Belju.

Beljo je prošle zime za 3 miljuna eura iz Osijeka stigao u Augsburg i nije se pretjerano naigrao, posebice ove polusezone. Od 11 utakmica, započeo je njih tek 3, postigavši 2 pogotka, dok ispred njega priliku češće dobijaju BiH reprezentativac Ermedin Demirović i Phillip Tietz koji su postigli po 7 i 3 pogotka.

Ipak, Stuttgart Belju vidi kao puno veći potencijal od onog što pokazuje trenutno u Augsburgu i u slučaju prodaje Guirassyja, bit će spremni aktivirati ovu opciju.

Komentari

Povezano