Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stuttgart bez Guirassyja upisao drugi uzastopni ligaški poraz

U posljednjem dvoboju 10. kola Bundeslige je Heidenheim ugostio Stuttgart i pobijedio rezultatom 2:0 te tako prekinuo svoj crni niz od tri uzastopne utakmice bez osvojenog boda.

U vrlo sadržajnoj utakmici u kojoj smo mogli vidjeti puno više golova, gosti već drugu uzastopnu utakmicu bez Serhoua Guirassya ne znaju za pobjedu. Podsjetimo, Guirassy je svojim nevjerojatnim partijama vukao Stuttgart ove sezone, a ozlijedio se protiv Union Berlina u 8. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart je u 57. minuti imao priliku s bijele točke doći do vodstva, međutim Silas je bio neprecizan. Kazna za nerealizirani jedanaesterac je došla u 70. minuti kada je nakon kornera najviši bio Jan Schoppner i doveo Heidenheim u vodstvo.

U 93. minuti je Jamie Leweling bio blizu da dovede Stuttgart barem do boda u ovoj utakmici, ali je pogodio prečku, a samo minut kasnije je Heidenheim došao do svog drugog gola na utakmici i potvrdu pobjede zgoditkom Tima Kleindiesta.

Ovo je susret u kojemu se obje ekipe mogu pohvaliti za svoju predstavu; vidjeli smo čak 33 udaraca i pet pogođenih okvira gola. Može se reći da je pobijedila s(p)retnija momčad, a Stuttgart će se morati nekako snaći bez Guirassya koji je do ozljede imao učinak od 14 golova u osam odigranih utakmica.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano