Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stuttgart i Mainz remizirali u ludoj utakmici sa šest golova

Nakon jučerašnjeg slavlja Union Berlina protiv St. Paulija, danas je nastavljeno drugo kolo njemačke Bundeslige.

Stuttgart  je u ludoj utakmici na svom stadionu remizirao 3:3 s Mainzom. Ekspresnim ulaskom u ogled, domaćini su već u 15. minuti poveli s 2:0, a u strijelce su se upisali Enzo Millot i novopridošli Jamie Leweling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena, Mainz je u igru vratio Nadiem Amiri realiziravši kazneni udarac, dok je rezultat izjednačio Jonathan Burkardt u 61. minuti. Stuttgart je u vodstvo vratio Fabian Rieder u 88. minuti fantastičnim golom iz slobodnog udarca, da bi duboko u sudačkoj nadoknadi Maxim Leitsch postavio konačan ishod.

Eintracht Frankfurt je na svom terenu svladao Hoffenheim s 3:1. Domaćini su bolju igru u prvom poluvremenu okrunili pogocima Huga Ekitikéa u 24. i Huga Larsson u 33. minuti.

U nastavku dvoboja, Andrej Kramarić je vratio nadu gostima u 54. minuti, no već je u sljedećem napadu Osmar Marmoush ponovno donio Eintrachtu dva gola prednosti. Igor Matanović je za pobjedničku momčad nastupao od 65. minute.

Wolfsburg je s 2:0 slavio kod novopečenog prvoligaša Kiela. Gosti su oba pogotka postigli iz prekida u svega tri minute, a precizni su bili Maximilian Arnold i Sebastiaan Bornauw. Iako smo o tome već pisali, valja još jednom spomenuti kako je Lovro Majer zbog ozljede izašao iz igre koncem prvog dijela.

Gostujuću pobjedu istim rezultatom upisala je i Borussia Mönchengladbach. Nogometaši Gerardoa Seoanea došli su do prvog trijumfa ove sezone na krilima Tima Kleindiensta i Francka Honorata. U redovima domaćina Jakov Medić igrao je do 81. minute.

U susretu bez pretjeranih prilika, Werder Bremen i Borussia Dortmund odigrali su bez pogotka. U večernjem terminu na rasporedu je derbi kola između Bayer Leverkusena i RB Leipziga.

Komentari

Povezano