Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stuttgart nastavio pozitivan niz pobjedom nad Union Berlinom Nenada Bjelice

Nogometaši Stuttgarta i Union Berlina su večeras na MHP Areni otvorili 25. kolo njemačke Bundeslige. Momčad Nenada Bjelice nije uspjela prekinuti Stuttgartov niz od šest uzastopnih utakmica bez poraza u prvenstvu te su poraženi s 2:0.

Stuttgart je poveo u 19. minuti golom Serhoua Guirassyja. Atakan Karazor je vertikalnim dodavanjem proigrao napadača iz Gvineje koji rutinski matira Frederika Ronnowa za svoj 21. prvenstveni gol ove sezone u 19. nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 2:0 je povećao Chris Fuhrich u 65. minuti fantastičnim golom s ruba šesnaesterca s lijeve strane. Bio je to njegov sedmi prvenstveni pogodak ove sezone te čak 14. izravno sudjelovanje kod pogodaka. Samo četiri minute kasnije je izravni crveni karton zaradio Andras Schafer i tu je otprilike i završila nada gostiju u preokret.

Svih 90 minuta je za Union Berlin odigrao Josip Juranović koji je za to vrijeme imao dva ključna dodavanja, dvije otklonjene opasnosti, četiri presijecanja te pet oduzetih lopti uz 6/9 osvojenih duela.

Nogometaši Stuttgarta su novim trijumfom nastavili potjeru za drugoplasiranim Bayernom jer Bavarci imaju samo jedan bod više od njih uz utakmicu manje. S druge strane, nakon četiri utakmice bez poraza, Union Berlin je sada upisao dva uzastopna poraza jer su u prošlom kolu na domaćem terenu izgubili od Borussije Dortmund.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano