Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stuttgart u drami usred Torina svladao Juventus, PSG i PSV remizirali

U trećem kolu Lige prvaka smo također večeras imali priliku gledati dvoboje Juventusa i Stuttgarta te PSG-a i PSV-a.

Kontra očekivanja mnogih, Stuttgart je nadigrao Staru damu i minulim trenutcima susreta stigao do pobjede od 0:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prvo poluvrijeme prošlo bez pogodaka, Stuttgart je poveo u 48. minuti preko Deniza Undava koji je sjajnim volejem stigao do pogotka, ali VAR provjerom je ustanovljeno da je u izgradnji napada bilo igranja rukom te je pogodak poništen.

Situacija se zakuhala u 83. minuti kada su gosti dobili priliku povesti iz kaznenog udarca nakon što je Danilo skrivio prekršaj i zaradio drugi žuti, odnosno karton u samo tri minute.

Udarac Enza Millota je pročitao Mattia Perin, ali Sttugart je ipak stigao do pogotka i pobjede u sudačkoj nadoknadi kada su Millot i El Bilal Toure izigrali obranu Juventusa sa dva brza dodavanja, a ovaj drugi je zatim iz lagane pozicije zabio za veliko slavlje.

Juventus je upisao svoj prvi poraz u Ligi prvaka ove sezone, a u idućem kolu idu u goste Lilleu dok će Stuttgart svoju drugu pobjedu tražiti kod kuće protiv Atalante.

Susret u kojem je PSG iskazao dominaciju završio je podijelom bodova pri rezultatu 1:1.

Gosti su poveli u 34. minuti nakon brzo oduzete lopte na protivničkoj polovici što je otvorilo puno prostora kojeg je Noa Lang iskoristio na najbolji mogući način tako što je s ruba kaznenog prostora poentirao u bliži kut.

Parižani su do izjednačenja stigli u 55. minuti zahvaljujući Achrafu Hakimiu koji je snažnim udarcem s 20 metara udaljenosti „probušio“ vratara Waltera Beniteza.

Taj pogodak je i postavio konačan rezultat s kojim je PSG stigao do svog četvrtog boda te ih po rasporedu slijedi domaća utakmica protiv Atletica iz Madrida, PSV će potragu za svojom prvom pobjedom nastaviti na domaćem terenu protiv Girone.

Komentari

Povezano