Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sučić: “Naravno da je slatko što smo sada ispred Bayerna”

Dinamo je u trećem kolu Lige prvaka na gostovanju pobijedio RB Salzburg rezultatom 2:0. Strijelci za Modre bili su Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti, a Salzburg je od 66. minute bio s igračem manje pošto je tada vratar Alexander Schlager zaradio direktan crveni karton.

Nakon poraza od Bayerna i remija s Monacom, ovo je prva pobjeda za Dinamo u ovoj sezoni Lige prvaka, a svoje dojmove nakon iste podijelio je Petar Sučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna pobjeda, sjajna večer, sjajna utakmica. Na kraju je rezultat realan. Odigrali smo od prve do zadnje minute kako smo se dogovorili, iako je bila teška utakmica po teškom terenu. Malo smo sporije ušli u utakmicu, ali čim smo se priviknuli na uvjete, odmah nam je bilo lakše i bili smo sve boji i bolji.

Provedite nas malo kroz golove…

Golovi su sjajni, iznošenje lopte opet s desne strane, utrčavanje i dolazak u šesnaesterac, radili smo ono što nas je trener upozorio. To je stvarno ono što treniramo.

Kako komentirate da ste sada ispred Bayerna?

Nisam znao da su izgubili od Barcelone. Naravno da je slatko što smo sada ispred Bayerna, nisam to mogao ni zamisliti nakon prve utakmice.

Komentari

Povezano