Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sudačka nadoknada sretna za Južnu Koreju i Bahrein

Dva veoma zanimljiva susreta odigrana su danas u programu Skupine E AFC Azijskog Kupa, a obje su odlučene pogocima u sudačkoj nadoknadi.

Najprije su na teren u Dohi izašli reprezentativci Južne Koreje i Jordana. Tigrovi su poveli po isteku 9. minute susreta, kada je Hueng-min Son realizirao kazneni udarac, a do poluvremena su Jordanci potpuno preokrenuli rezultat. Najprije je nakon udarca iz kuta Yong Woo Park glavom pospremio loptu u svoju mrežu u 37. minuti, da bi u 6. minuti nadoknade Yazan Al-Naimat sjajnim udarcem iz prve s vrha šesnaesterca donio Jordancima 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Jürgena Klinsmanna krenuli su na sve ili ništa u drugom poluvremenu, što im se isplatilo tek u 92. minuti, kada je Yazan Alarab nogom ispred svog vratara u mrežu pospremio loptu koju je ovaj već praktički imao u svojim rukama za 2:2. Ovim rezultatom obje momčadi skupile su po četiri boda te se nalaze na vrhu ljestvice ove skupine.

U drugom susretu Bahrein je s minimalnih 1:0 pogotkom Ali Madana u 95. minuti susreta slavio protiv Bahreina, pa je tako reprezentacija koju s klupe vodi Juan Antonio Pizzi ostala u igri za prolazak u drugi krug natjecanja.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano