Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Susret između Njemačke i Škotske je bio jedinstven u povijesti Eura

Nogometaši Njemačke i Škotske su u petak navečer otvorili 17. izdanje Europskog prvenstva. Domaća reprezentacija je u Münchenu bila izrazito dominantna te je slavila s 5:1.

Iako će netko možda reći kako je susret bio poprilično dosadan s obzirom da se radilo o jednosmjernoj ulici, nikada dosad nismo gledali ovakav ogled. Naime, bila je ovo prva utakmica u povijesti europskih prvenstava u kojoj smo vidjeli i crveni karton i postignut kazneni udarac i autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Watforda Ryan Porteous je u 44. minuti, nakon što se sudac Clement Turpin poslužio pregledom VAR snimke, zaradio izravni crveni karton zbog brutalnog starta nad İlkayom Gündoğanom u vlastitom šesnaestercu kojim je skrivio i kazneni udarac. Njega je u pogodak pretvorio Kai Havertz.

Škotska nije uputila udarac na utakmici sve do 87. minute u kojoj je poslije centaršuta iz slobodnog udarca s lijeve strane Scott McKenna glavom probao svladati Manuela Neuera, no taj pokušaj je odsjeo na glavi Antonia Rüdigera te je u potpunosti promjenio smjer lopte koja je završila iza leđa njemačkog čuvara mreže.

Komentari

Povezano