Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Svjetsko prvenstvo u reliju opet u Hrvatskoj, datumi potvrđeni

Svjetsko reli prvenstvo (WRC) objavilo je raspored utrka za 2024. godinu, a od 13 destinacija svoje je mjesto četvrti put uzastopno osigurala Hrvatska. Utrka će se održati u proljeće, od 18. do 21. travnja, a domaćini su Zagrebačka, Karlovačka, Primorsko-goranska, Varaždinska, Krapinsko-zagorska županija te Grad Zagreb. Hrvatska će inače biti četvrta stanica 52. sezone WRC-a, a na red dolazi nakon Monaka, Švedske i Kenije. Veliko finale odvit će se u Japanu od 21. do 24. srpnja 2024. godine.

Prošle godine utrku je uživo pratilo čak 400 000 ljudi, a prema svemu sudeći ova godine neće biti posljednja. Naime, otvoreni su pregovori između organizatora WRC-a i Hrvatskog auto i karting saveza za novi ciklus od 2025. do 2027. godine. Svoje zadovoljstvo nije krio ni Danijel Šaškin, predsjednik Organizacijskog odbora Croatia Rallyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raduje me što u svom četvrtom izdanju WRC Croatia Rally ostaje u svojim datumima, u proljeće, koje u svojim kalendarima već imaju upisano svi zaljubljenici u brze automobile i adrenalin diljem svijeta. Kao i uvijek do sada potrudit ćemo se događaj obogatiti nekim novitetima i zanimljivostima na radost naših gledatelja

Danijel Šaškin, predsjednik Organizaciskog odbora Croatia Rallyja
Komentari

Povezano