Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Takuro Kaneko ima novi klub. Odlučio je ostati u Europi

Nije trebalo proći puno vremena da Takuro Kaneko postane omiljen među dinamovcima. Svojim sjajnim igrama u jednom periodu krajem prve polusezone oduševio je sve, ali na kraju njegov ugovor nije otkupljen.

Dinamo i japanski klub Sapporo nisu se dogovorili oko visine odštete, a Kaneko je sada pronašao novi angažman u Belgiji. Odlučio se za nastavak karijere u Europi te je postao novi igrač Kortrijka za koji je potpisao trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je, nakon Boška Šutala i Marka Bulata koji su otišli u Standard Liège kod Ivana Leke, još jedan član prošlosezonske svlačionice Modrih završio u Belgiji.

Podsjetimo, kružile su informacije kako su Dinamo i Kaneko htjeli nastaviti suradnju, ali Japanci nisu htjeli spustiti cijenu pa do dogovora nije došlo. Odšteta s kojom se baratalo je 1,1 milijuna eura što je za zagrebački klub očito bilo previše.

Trenutno nije poznato koliko je belgijski klub platio Sapporu, a Kaneko je za Dinamo upisao 41 nastup te pritom zabio pet golova i tome dodao šest asistencija.

Komentari

Povezano