Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Talijani minimalnom pobjedom otvorili Euro

Drugi susret grupe B Europskog prvenstva u Njemačkoj odigrao se između Italije i Albanije. Talijani su pobijedili rezultatom 2:1 na Signal Iduna Parku i započeli Euro pozitivnim učinkom.

Prvi pogodak je došao u rekordnom vremenu. U 22. sekundi grešku talijanske obrane je iskoristio Nedim Bajrami, koji je poslao loptu u gornji lijevi kut za najbrži gol u povijesti Eura. 11 minuta se čekalo na odgovor Italije. Lorenzo Pellegrini je ubacio odličnu loptu, a glavom je zabio Alessandro Bastoni. U 16. minuti još jedna greška obrane, ali ovaj put albanske. Tu grešku je iskoristio Nicollo Barella, koji je isprve pogodio uz lijevu stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu se utakmica smirila te nije bilo pogodaka. U 59. minuti Federico Chiesa je ostao slobodan u kaznenom prostoru, ali njegov udarac je završio pored lijeve stative. U 90. minuti Rey Manaj je primio dobru dugu loptu, ali nije uspio nadmašiti Gianluigija Donnarumu.

Talijanska reprezentacija je slavila minimalom pobjedom te su opravdali status favorita, no reprezentacija Albanije je pokazala da nisu ekipa nad kojom se ubiru laka tri boda.

Komentari

Povezano