Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Talijani uoči Hrvatske ostali bez ključnog igrača

Loše vijesti za Italiju, no dobre za Hrvatsku, stižu iz tabora Azzurra uoči međusobne utakmice ovih dvaju momčadi na Europskom prvenstvu. Naime, Federico Dimarco, lijevi bek ili wing-back milanskog Intera i talijanske reprezentacije još je protiv Španjolaca zadobio udarac u list zbog kojeg je preskočio jučerašnji trening.

Danas mu je pak na istoj lokaciji otkriven hematom, što znači da talijanski izbornik Luciano Spalletti vrlo vjerojatno neće moći računati na svog potentnog bočnog igrača u utakmici koja je na rasporedu u ponedjeljak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dimarco je imao sjajnu klupsku sezonu i uvjerljivo je prvi pick reprezentacije i kluba na toj poziciji. Ostaje za vidjeti tko će zamijeniti Dimarca u prvoj postavi. Kao najlogičnije rješenje nameće se Juventusov Andrea Cambiaso, dok lijevi bok može pokrpati i prirodni “dešnjak” i Dimarcov klupski suigrač Matteo Darmian.

Hrvatski desni bok u svakom slučaju može barem malo odahnuti, jer im hitri i ofenzivno orijentirani Dimarco u zadnjoj utakmici skupine B neće moći zaprijetiti.

Komentari

Povezano