Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Talijanski mediji pišu da je Verona pod istragom zbog porezne prevare, a ovi to negiraju

Talijanski nogomet je u posljednje vrijeme često predmet kriminalističkih istraživanja, a na red je došla i Hellas Verona koju se optužuje da su počinili poreznu prevaru.

Kako prenosi “ANSA” Financijska policija je provodila pretres u sjedištu Verone, jednog od klubova koji su uključeni u istragu o sponzorstvima dobivenim lažnim fakturama ‘fiktivne tvrtke’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju “La Gazzete dello Sport” predsjednik Verone Maurizio Setti i još 25 ljudi pod istragom su zbog sumnje na utaju poreza pa je talijanska financijska policija jutros zaplijenila dokumente u sjedištu kluba.

Klub je negirao natpise medija izjavivši sljedeće: “Financijska policija istražuje tvrtku treće strane, a ne Hellas Veronu i nije bilo pretresa u sjedištu kluba niti igdje drugdje. Klub je spontano dostavio svoju financijsku dokumentaciju vezanu uz odnose s gore navedenom tvrtkom, a koja se sastoji od samo tri fakture od prije četiri godine. Žalba se još provjerava i mogla bi biti vrijedna oko 50.000 eura. U svakom slučaju, kategorički isključujemo da su predmeti fiskalnih dokumenata povezani sa sponzorskim ugovorima, što nitko nikada nije spominjao.”

Komentari

Povezano