Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Teška ozljeda vratara Barcelone. Neće ga biti do kraja sezone

Barcelona je nastavila svoj savršen niz u La Ligi impresivnom pobjedom od 5:1 na gostovanju kod Villarreala, čime su nakon šest odigranih kola došli do maksimalnih 18 bodova. Ipak, utakmicu je obilježila i loša vijest za Katalonce i njihovog trenera Hansija Flicka.

Prvi vratar Barcelone, Marc-Andre ter Stegen (32), ozlijedio je koljeno krajem prvog poluvremena prilikom jedne intervencije, nakon čega je s terena iznesen na nosilima. Došlo je do nezgode pri doskoku u kojem je nastradalo već od prije problematično desno koljeno te je u igru morao uči Iñaki Peña na njegovo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je danas potvrdila loše prvotne progonoze. Radi se o ozbiljnoj ozljedi tetive patele, zbog čega će izbivati s terena osam mjeseci, što znači da je njegova sezona praktično završena. Njemački vratar će se danas podvrgnuti operaciji i potom započeti dugotrajni proces oporavka. Ter Stegen nema sreće s ozljedama, a prošle sezone je izostao tri mjeseca i propustio 19 utakmica zbog ozljede leđa.

Barcelona se sada suočava s problemima na vratarskoj poziciji, budući da je zamjena za Ter Stegena 25-godišnji Inaki Pena. Iako više nije toliko mlad, Pena ima vrlo malo iskustva na seniorskom nivou, s većinom svojih 93 nastupa za drugu ekipu Barcelone u nižim španjolskim ligama. Dio navijača Barcelone predlaže da klub potraži slobodnog igrača, a jedno od najpoznatijih imena koje se spominje je Keylor Navas.

Komentari

Povezano