Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Teški poraz Ronaldova Al-Nassra u saudijskom Superkupu: Portugalac suigračima pokazivao da spavaju

Zagrijavaju se pomalo klupska nogometna natjecanja diljem Europe i svijeta, a trenutno je aktualna i sezona superkupova. Osim njemačkog, jučer smo mogli gledati i finale Saudijskog superkupa u kojem su snage odmjerili nositelj dvostruke titule (liga i kup) Al-Hilal, te dvostruki viceprvak (u oba spomenuta natjecanja) Al-Nassr.

Natjecanje je inače organizirano kao mini-turnir kojeg igraju četiri momčadi. Polufinala su stoga odigrana još pred nekoliko dana, kada su ove dvije momčadi kada su trećeplasirani Al-Ahli i četvrtoplasirani Al-Taawoun izbačeni od dvaju najjačih ekipa ove arapske države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je Al-Nassr predvođen Cristianom Ronaldom, ali i Sadiom Manéom, Aymericom Laporteom, Alexom Tellesom, Otáviom i Taliscom stigao u vodstvo istekom prvog poluvremena. Baš je legendarni Portugalac uz malo sreće poklopio jednu povratnu loptu na rubu peterca i pogodio mrežu za 1:0.

U drugom su poluvremenu nogometaši Al-Hilala ubacili u višu brzinu i u razmaku od 17 minuta zabili čak četiri zgoditaka! Srpski duet bio je posebno raspoložen, jer prvo je u 55. minuti Sergej Milinković-Savić zabio za 1:1, da bi potom Aleksandar Mitrović s dva vezana pogotka doveo svoju momčad u 3:1 vodstvo. Brazilac Malcom golom u 72. minuti odagnao je sve dvojbe i svojoj momčadi donio petu superkup titulu.

Po tko zna koji put otkad je preselio na najveći svjetski poluotok je Ronaldo gestikulacijama obilježio utakmicu. Ovaj je puta svojim suigračima nakon primljenog četvrtog pogotka pokazao kako spavaju, a video te situacije možete vidjeti na ovom linku.

Uspješni portugalski trener Jorge Jesus stigao je do svoje 24. trenerske titule, a osim navedenog trojca koji je zabijao golove, u slavlju Al-Hilala su na terenu sudjelovali i Yassine Bounou, Kalidou Koulibaly, Renan Lodi i Rúben Neves.

Komentari

Povezano