Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tin Lučin najraspoloženiji, Veron Načinović solidan

Ovog tjedna odigrani su prvi susreti osmine finala rukometne Europske lige i Lige prvaka. Što se tiče Lige prvaka u osmini finala smo imali 4 para, a 4 kluba (Kielce, Magdeburg, Barcelona i PSG) u četvrtfinalu čekaju boljeg protivnika iz tih ogleda. Osim jedinog hrvatskog kluba Nexea o kojem se već pisalo, imali smo u akciji 6 hrvatskih igrača u Europskoj ligi te 9 igrača u Ligi prvaka. U sljedećim redovima donosimo vam učinak hrvatskih igrača u drugim klubovima.

Europska liga

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Montpellier je u gostima kod Ferencvárosa slavio rezultatom 30:36, a za francuski klub je Veron Načinović upisao 4 pogotka.
  • U pobjedi Kadettena nad Ystadsom rezultatom 38:32, Sandro Obranović je upisao 3 gola i 2 asistencije uz nešto lošiji postotak šuta od 43%, dok je na vratima Kristian Pilipović skupio 12 obrana od 44 upućena udarca, odnosno imao je 27,3% uspješnih intervencija.
  • Göppingen je u gostima pobijedio Valur rezultatom 29:36. U redovima gostiju su nastupila 3 hrvatska igrača. Krešimir Kozina je upisao 3 gola i 1 asistenciju, Josip Šarac 3 gola i 4 asistencije, dok je na vratima Marin Šego skupio 13 obrana od 41 upućenog udarca, odnosno imao je 31,7% uspješnosti obranjenih udaraca.

Liga prvaka

  • Dinamo București je na domaćem parketu teško poražen od Kiela rezultatom 28:41. U porazu rumunjske ekipe se istaknuo Ante Kuduz sa 6 postignutih golova i 3 asistencije, dok je u redovima Nijemaca Domagoj Duvnjak upisao 2 gola i 2 asistencije.
  • Telekom Veszprém je u gostima kod Pick Szegeda pobjedio rezultatom 23:36, a naši predstavnici su imali skroman učinak. Za domaći sastav su nastupili Luka Stepančić i Mario Šoštarić te se nisu upisali ni u jednu rubriku, dok je na vratima Mirko Alilović imao učinak od 9,5% uspješno obranjenih udaraca, odnosno obranio je 2 od upućenih 21 udaraca. Za goste je nastupio Manuel Štrlek te je upisao 1 pogodak i 1 ukradenu loptu.
  • Wisła Płock je ugostila Nantes i odigrali su neriješen susret rezultatom 32:32. U redovima Wisłe su nastupila 3 hrvatska igrača. Tin Lučin je bio nabolji pojedinac ekipe sa 6 golova i 1 asistencijom, Lovro Mihić je nadodao 3 gola, dok se Leon Šušnja jedino dva puta upisao u rubriku isključenja na 2 minute.

Uzvratni susreti Europske lige se igraju 28. ožujka, a uzvrati Lige prvaka su na rasporedu 29./30. ožujka.

Komentari

Povezano