Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tino Sven Sušić napustio Rudeš

Avantura bivšeg igrača Hajduka i reprezentacije BiH u Rudešu je službeno završena nakon samo pet mjeseci. Tino Sven Sušić je novi igrač Tuzla Citya, člana Premijer lige, s kojim je potpisao ugovor na dvije godine.

Za Rudeš je nastupio u samo četiri utakmice u drugom rangu hrvatskog nogometa od kada se u ožujku priključio klubu, a na terenu je proveo ukupno 117 minuta. U Super Sport HNL ove sezone nije upisao niti minutu te iz Rudeša odlazi besplatno na obostrano zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuzla City će 31-godišnjem veznjaku biti 11. klub u seniorskoj karijeri koja se nije razvila u očekivanom smjeru nakon što je četiri sezone bio važan igrač Hajduka i aktivni sudionik Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu. Hajduk je napustio u ljeto 2016. godine kada je transferiran u belgijski Genk za 2 milijuna eura, a pomalo nevjerojatno zvuči podatak da još uvijek ima više nastupa za splitski klub nego za sve ostale klubove u karijeri zajedno.

Važnu ulogu u njegovom dovođenju u Tuzlu imao je i njegov bivši suigrač Avdija Vršajević koji je posredovao u ovom transferu, a Sušić je na predstavljanju izjavio sljedeće:

“Zahvaljujem se Tuzla Cityu na pruženoj prilici i izuzetno sam uzbuđen zbog dolaska u ovaj klub. Osjećam se počašćen što ću biti dio ovog tima i zajedno sa saigračima raditi na postizanju uspjeha. Radujem se što ću doprinijeti svojim igračkim vještinama i energijom na terenu. S nestrpljenjem iščekujem predstojeće izazove i suradnju s cijelim Tuzla City timom. Hvala vam na podršci i prilici da budem dio ove priče.”

Tuzla City
Komentari

Povezano