Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tisuće navijača dočekale hrvatsku reprezentaciju u Njemačkoj

Nakon što je tjedan dana boravila u Rijeci u sklopu prvog tjedna priprema za Europsko prvenstvo, hrvatska je nogometna reprezentacija prvo odletjela za Portugal i savladala velikog favorita na predstojećem Europskom prvenstvu, da bi zatim produžila za Njemačku, točnije gradić Neuruppin koji se nalazi u blizini Hamburga.

Neuruppin će biti baza hrvatske nogometne reprezentacije predstojećih tjedana, a nadamo se i do samog kraja prvenstva, a o njegovom odabiru smo pisali još u prosincu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske reprezentativce oko 18h u Neuruppinu su dočekali gradonačelnik i predsjednik nogometnog saveza Savezne države Brandenburg te hrvatski veleposlanik, a već tijekom ranog poslijepodneva na gradskom se trgu počeo okupljati velik broj Hrvata koji žive u Njemačkoj.

Na dočeku reprezentaciji pjevala je klapa Poverello iz Berlina, sastavljena od Hrvata koji djeluju u Hrvatskoj katoličkoj misiji, a atmosfera je doživjela usijanje kad se kroz gomilu probio autobus s hrvatskim reprezentativcima.

Program je obilovao svečanostima i kurtoaznim izjavama svih strana, a konstantno su ga zaustavljala skandiranja hrvatskim reprezentativcima, prvenstveno Luki Modriću, pa je još jednom postalo očito kako će Hrvatska u Njemačkoj uživati gotovo pa domaćinsku atmosferu.

Komentari

Povezano