Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

TK Marjan klupski prvak Europe

U konkurenciji od 380 klubova i preko 1600 natjecatelja na Europskom prvenstvu u Sofiji Taekwando klub Marjan osvojio je klupski naslov Europe.

Splitski klub postao je prvak u seniorskom i kadetskom uzrastu kao i sveukupni prvak Europe. Izostala je samo titula juniorskih prvaka. Juniori su svoje natjecanje završili na drugom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U seniorskom uzrastu zlato je osvojila svjetska i europska prvakinja Lena Stojković kao i Paško Božić te Mila Mastelić dok su srebrni Lovre BrečićBruna Duvančić i Josip Bilić Pavlinović. U ekipnom poretku seniora Marjan je prvi s 582 boda ispred reprezentacije Maroka s 362 boda i Azerbajdžanskog Gilana s 350 bodova.

Medalje za kadetski naslov prvakinja Europe donijele su zlatne Lana Graovac i Maja Srhoj, srebrna Marijeta Ercegović te brončane Marija Miladin Klara Uglešić. U ekipnom poretku kadeta Marjan je prvi s 368 bodova ispred Grčkog Achilleasa s 266 bodova i Francuskog Antonya koji je skupio 264 boda.

U juniorskom uzrastu zlatne su Marija Uglešić, Magdalena Matić Mia Tukić, srebrni je Leon Hrgota, a brončana Mariela Parčina. Naslov prvaka je otišao Poljacima ispred Marjana dok su na trećem mjestu Turci iz Turk telekom teama.

Splićani se dakle kući vraćaju s četiri pehara i čak 16 pojedinačnih medalja s kojima su pomeli konkurenciju.

Komentari

Povezano