Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tko je nova analitičarka HRT-a? Bila je dio HNS-ove kampanje

Europsko prvenstvo u Njemačkoj u punom je jeku, a svaki dan uoči i nakon svih susreta imamo prilike gledati analize iz HRT-ovog studija. Nakon što je Joško Jeličić napustio mjesto analitičara, danas smo po prvi put imali prilike vidjeti novo lice na tom mjestu.

Ususret utakmici osmine finala između Nizozemske i Rumunjske široj publici se predstavila Tihana Nemčić Bojić. Ona je aktualna izbornica hrvatske ženske futsal reprezentacije, a već duži niz godina radi na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnica je UEFA PRO licence, a ranije je vodila i ženske U-15 i U-17 selekcije u velikom nogometu. Također, bila je dio HNS-ove kampanje pod nazivom Ženama (ni)je mjesto u nogometu čiji je cilj pobijediti stereotipe i predrasude konkretnim primjerima moćnih žena koje su uspjele u nogometu.

Nemoguće je izbjeći emocije, ali s obzirom na posao i na fakultet, sa studentima uvijek pokušavam što objektivnije analizirati utakmice, tako da se trudim da sam uvijek u nekakvom izoliranom okruženju, da nije navijački dio, pa da onda mogu vidjeti što se u stvari dogodilo i na kraju analizirati s drugima.

Komentari

Povezano