Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tobol do nove pobjede, Zoran Zekić slavio nakon preokreta

Osim utakmica hrvatsih predstavnika, sinoć se igralo još čak 27 utakmica trećeg pretkola Konferencijske lige. U ovom kratkom pregledu donosimo vam sve najzanimljivije iz sinoćnjih utakmica.

Nama dobro poznati klub kazahstanski Tobol došao je do nove pobjede. Jučer su s minimalnih 1:0 svladali irskog predstavnika Derry Cityja. Pobjednički pogodak postigao je Roman Asrankulov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je nastavio loše europsko ljeto srpskih klubova. S 2:0 su poraženi na gostovanju u Azerbajdžanu kod Sabaha. Oba gola postigao je Bojan Letić u 70. i 74. minuti.

U dvoboju potencijalnih Hajdukovih protivnika Rosenborg je s 2:1 svladao Hearts. Norvežani su u prvom dijelu golovima Emila Frederiksena i Jaydena Nelsona ostvarili prednost, da bi Heartsu uoči uzvrata nadu vratio Lawrence Shankland.

Zoran Zekić je sa svojim Partizanijem ostvario veliku pobjedu na gostovanju kod latvijske Valmeire. Nakon zaostatka na poluvremenu, Zekićevi puleni su s dva gola u nastavku ostvarili prednost od 2:1 uoči uzvrata u Albaniji.

Viktoria Plzen lako se obračunala s malteškom Gzirom na domaćem terenu. Gziru su ispratili s četiri gola u mreži te su praktički sve riješili uoči uzvrata na Malti koji slijedi za sedam dana.

Celje je nastavilo odlično europsko ljeto s 1:0 pobjedom nad bjeloruskim Nemanom. Junak je bio Chukwubuikem Ikwuemesi koji je pogotkom u 69. minuti donio Slovencima minimalnu prednost uoči uzvrata.

Drugi slovenski klub sinoć u akciji, Maribor je poražen s 3:1 na gostovanju kod turskog Fenerbahčea. Maribor je mogao i bolji rezultat odnijeti u Sloveniju, ali je Dušan Tadić u 93. minuti s bijele točke ipak osigurao Fenerbahčeu lakši uzvrat.

Tomislav Stipić je sa svojom Rigom izgubio 2:0 na gostovanju kod nizozemskog velikana Twentea. Twente ja napadao cijelu utakmicu i Latvijci mogu biti zadovoljni što samo s dva gola zaostatka putuju na uzvrat za sedam dana.

Za kraj spomenimo kako je posljednji preostali kosovski predstavnik Ballkani s 2:0 na domaćem terenu svladao gibraltarski Lincoln.

Komentari

Povezano