Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tolić i Slovan do pobjede, Rebić ostao na klupi

Sinoć se uz utakmicu Dinama od 21 sat odigralo još šest utakmica Konferencijske lige. Za razliku od ranijeg termina, nije bilo prevelikih iznenađenja.

Nogometaši Slovana pobijedili su na domaćem terenu u Bratislavi predstavnika Farskih otoka KI Klasvik s 2:1, u susretu prvog kola skupine A Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađujuće su gosti poveli u 49. minuti pogotkom Pavlovića, no potom je domaćin okrenuo rezultat na svoju stranu. Strijelci su bili Weiss u 54. te Čavrić u 74. minuti. Do 85. minute za Slovan je igrao nekadašnji igrač Dinama Marko Tolić.

Skupina B ponudila nam je dva zanimljiva susreta. Maccabi Tel Aviv je nakon vodstva 3:0 morao spašavati živu glavu protiv islandskog predstavnika Breidablika koji je smanjio na 3:2. U drugom susretu je Zorya Luhansk remizirala s Gentom 1:1.

U drugom susretu Dinamove skupine C Viktoria Plzeň je minimalno svladala kosovski Ballkani. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Lukáš Kalvach dalekometnim udarcem u 73. minuti.

U ogledu skupine D Club Brugge i Besiktas su odigrali 1:1, a hrvatski napadač Ante Rebić ostao je tijekom čitavog susreta na gostujućoj klupi za pričuve. Domaćin je poveo u 77. minuti kada je suparničku mrežu zatresao Vanaken, dok je u 88. konačnih 1:1 postavio Tosun.

U drugom susretu ove skupine također nije bilo pobjednika. U tvrdom susretu s malo pravih prilika Lugano i Bodø/Glimt odigrali su bez pogodaka.

Komentari

Povezano