Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tomislav Poljak: “Promjena podloge u Umagu je nemoguća u skorije vrijeme”

Novi dan “Ofenziva breaka” na Plava Laguna Croatia Openu u Umagu svojim prisustvom je uveličao direktor teniskog turnira Tomislav Poljak. Našoj je ekipi otkrio koji su najveći izazovi njegovog posla, anegdote s najboljim svjetskim tenisačima i još mnogo toga.

Poljak je jedan od najmlađih direktora turnira na ATP Touru te sigurno nije učestalo vidjeti osobu njegovih godina na takvoj funkciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo toga se moralo posložiti da dođe do toga. Velika je to čast i odgovornost, dovoljno je samo pogledati listu umaških pobjednika na ulazu u kompleks Stella Marisa.

Funkcija direktora turnira nosi mnoge izazove…

Sigurno nije lako iz godine u godinu slagati sve oko turnira. Naravno, tu nisam uključen samo ja nego i cijeli moj tim, ali puno je izazova. Želimo da svakom igraču dolazak u Umag bude odlično iskustvo, a takvo nešto zahtjeva puno truda i odricanja.

Foto: Kristijan Kremenjaš

Kroz godine se često postavljalo pitanje oko toga hoće li turnir u Umagu sa zemlje prijeći na tvrdu podlogu. Mnogi tvrde da bi to omogućilo turniru dodatan napredak.

Ta priča je postojala kroz godine, ali sada mislim da za takvo nešto nema prevelike šanse. Jednostavno, procedura za takvo nešto je jako komplicirana te neizvediva u bližoj budućnosti.

Za kraj smo gosopodina Poljaka upitali za koga misli da je favorit ovogodišnjeg izdanja Plava Laguna Croatia Opena u Umagu.

Mislim da bi Luciano Darderi mogao do kraja. Ove godine je pokazao ogroman napredak te je zasigurno jedan od favorita. U meču protiv Duje Ajdukovića je to još jednom pokazao. Ne bih se čudio kada bi on digao trofej u subotu.

“Ofenziva break” će se nastaviti održavati svakog dana Plava Laguna Croatia Opena uz mnoge goste od tenisača do drugih ljudi iz teniskog svijeta.

Komentari

Povezano