Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tonalijev agent potvrdio da je veznjak ozbiljan ovisnik o kocki

Posljednjih dana se kroz medije konstantno šire priče o tome kako mladi igrači iz Serie A već duže vrijeme imaju probleme s kockom. Izgleda da su priče istinite jer je danas u javnost izašao agent Sandra Tonalija, reprezentativca Italije i veznjaka Newcastlea koji je ovo ljeto došao u Englesku iz AC Milana.

Tonalijev agent je izjavio: Sandro je ovisnik o kocki. Bori se protiv ove bolesti te sam siguran da će uspjeti nadvladati je. Jako je tužan i u šoku što je ova priča izašla u javnost. Nadam se da će ova cijela situacija pomoći Sandru spasiti njegov život te osvjestiti mlade igrače o opasnosti kocke… Želio bih zahvaliti Newcastleu na podršci. Sandro bi trebao biti spreman igrati za njih u subotu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu priču je pokrenuo Fabrizio Corona koji je razotkrio potencijalno najveći skandal u povijesti nogometa u Italiji. Čovjek kojeg su prozvali “kraljem trača” je rekao da nisu ovo sami tračevi, već priča koju dugo istražuje. Već poznata tri imena u ovom skandalu su Nicolò Fagioli, Nicolò Zaniolo te već spomenuti Tonali. Kako kaže Corona, ta imena su samo vrh ledenog brijega.

Corona je također izjavio da su neki klubovi znali o ovom problemu te da ima dodatne dokaze: “Najmanje 40% igrača se kladi, ova stvar s ovisnošću o kockanju proširila se poput šumskog požara. Donijeti ću dokaz da je Juventus znao. Svi su znali da se Fagioli kladio, kad sam objavio vijest 1. kolovoza nisu ga odveli u trening. Također ću donijeti dokaze o Nicoli Zalewskom (igrač Rome). Vjerujem da može biti više od 50 imena koja sam spomenuo.”

Komentari

Povezano