Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Toni Kroos službeno odlazi u mirovinu nakon EURO-a

Jedna od glavnih tema oko Real Madrida u posljednjih par mjeseci je sudbina njihovih veznjaka. Luki Modriću i Toni Kroosu ističe ugovor na kraju sezone, a izgleda da će njihove karijere imati različiti epilog. Dok trenutno izgleda da će Modrić produžiti ugovor s “Kraljevskim klubom”, Kroos će ga sigurno napustiti ovo ljeto.

Ne samo da će Kroos napustiti klub, nego je upravo izašla vijest da veznjak Reala odlazi u mirovinu. Kroos će odraditi Europsko prvenstvo koje počinje u lipnju te će nakon toga objesiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rodnoj Njemačkoj će se nadati da može karijeru okončati kao prvak Europe, a prije toga ga čeka finale Lige prvaka protiv Dortmunda. Kroos odlazi iz nogometa kao jedan od najboljih veznjaka 21. stoljeća, a u karijeri je igrao za Bayern, Leverkusen i Real Madrid.

Kroos je ove sezone u ligi odigrao 32 utakmice u kojima je upisao jedan pogodak i osam asistencija. U Ligi prvaka je bio ponajbolji igrač Reala te je upisao 11 nastupa, a ovo ljeto se vraća u reprezentaciju nakon što ju je napusito nakon Europskog prvenstva 2021. godine.

Komentari

Povezano