Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Toplak: “Dinamo je nestabilan u traženju”

Hrvatski trener Samir Toplak je kao stručni komentator MAXSporta prokomentirao stanje u Dinamu nakon što je klub iz Zagreba remizirao 2:2 protiv Lokomotive na rasprodanoj Kranjčevićevoj.

53-godišnjak je izjavio: “Mislio sam da se Dinamo vraća na neke staze nakon Gorice, s kojom je jako dobro odigrao. Uvijek staviš upitnik koliko se pitalo protivnika i je li Gorica jednostavno imala loš dan. Nakon ove utakmice više nisam siguran. Dinamo je nestabilan u traženju. Kada imaš nestabilnost rezultata, to se odražava na ekipu i stručni stožer. Dosta je lutanja i nema standardiziranu ekipu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je bivši trener Cibalije, Gorice, Zeline, Intera iz Zaprešića, Varaždina, Lokomotive i Kustošije kazao: “Možemo pričati o tome da Dinamo ima širinu, ali je nestabilan u ideji igre i pokušava nekim promjenama isprovocirati rezultat za koji misle da će se dogoditi sam po sebi. Jedina svijetla točka je što je Bruno Petković zabio dva prekrasna gola i što je bio razigran. Dinamo ne vidim u onom elementu u kojem bi oni htjeli biti kako bi bili konkurentni za prvaka. Dinamo je u igri za prvaka, ali ne nudi kontinuitet.

Dinamo je trenutno treća ekipa HNL-a; imaju četiri boda manje od Hajduka i šest bodova manje od Rijeke, ali ekipa Sergeja Jakirovića treba još odigrati zaostalu utakmicu protiv Varaždina. Sutra Dinamo igra u gostima protiv Real Betisa u sklopu Konferencijske lige.

Komentari

Povezano