Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Toplak: Livajin potez je totalna nonšalancija i nedisciplina

Hajduk je u subotnjem ogledu 27. kola SuperSport HNL-a poražen na Poljudu od Lokomotive 2:1, a ključan trenutak utakmice dogodio se u 55. minuti. Tada je, pri rezultatu 1:0 za goste, Marko Livaja izveo kazneni udarac i pucao neku verziju panenke, a njegov pokušaj obranio je Nikola Čavlina.

Jedan dio navijača Hajduka osudio je taj potez, a svoj osvrt na cijelu situaciju dali su Samir Toplak i Rajko Magić na MAXSportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„To je bio trenutak kad se Hajduk mogao vratiti u igru, na krilima euforije napravio bi pritisak i možda okrenuo. Ključni trenutak, totalna nonšalancija i nedisciplina. Može se taj igrač zvati ne znam kako, ali sve dobro napravljeno palo je u vodu i puno toga sad je upitno“, rekao je Toplak.

„Komentirat ću to jednom riječju: nedopustivo! Ne možete u takvoj situaciji pucati panenku. To je udarac koji pokušava omalovažiti golmana, oni su ljuti na to. Kad s igračem manje imate penal tako pucati… Možete ga promašiti, ali ne tako omalovažiti golmana. To igrači moraju riješiti između sebe“, kazao je Magić.

Livaja je puno toga dobroga donio Hajduku, to je neosporivo, ali..

„Koliko je puta Livaja bio na štitu, ali to nije bio trenutak za takvo što. Preozbiljna je situacija, to nije drugo ,treće kolo. Nije beznačajna situacija, nego utakmica za naslov prvaka. Uloženo je jako puno u ovu momčad, ljudi dolaze na utakmicu da bi se netko zezao na taj način. To je ozbiljan posao. Bez obzira na to što je 100 puta prije zabio vrhunske golove i napravio vrhunske poteze, svi se tu slažemo, određena ozbiljnost i disciplina moraju poštovati. Nitko ne smije biti iznad momčadi“, istaknuo je Toplak.

Komentari

Povezano