Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Torcida će opet bodriti reprezentaciju

Prema navodima Dnevnika Nove TV, već na utakmici Hrvatska – Wales na Poljudu za 6 dana bi se mogla čuti Torcida s tribina!

Iako još službene potvrde nema, Torcida ozbiljno razmišlja o povratku i već su odradili nekoliko sastanaka sa HNS-om na tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je dio poruke do koje je došao Dnevnik Nove TV, a posljednjih dana su je dobili stotine pripadnika Torcide:

“Nakon razgovora i sastanaka s ljudima iz grupe, donili smo odluku da se Torcida vraća na utakmice reprezentacije. U cilju nam je ići na utakmice, domaće i gostujuće, ka grupa, u što većem broju koji će, nadamo se, s vremenom rasti… Ljubav prema domovini nikad nije bila upitna, ali se zbog raznih događaja dovela do razine koju nitko nije htio. Uvik ćemo se borit i ukazivat na neispravni sustav.

Prva utakmica koja nam dolazi je utakmica na Poljudu kontra Walesa i na nju idemo u šta većem broju. Karte će biti u prodaji za sjever, kroz koji dan. Trenutnu kazališnu atmosferu na utakmicama reprezentacije, želimo vratit na staze stare slave, gdje se zdušno navijalo zajedno s ostalim Hrvatima. Nakon par utakmica stupit ćemo u kontakt sa drugim navijačkim skupinama, kako bi svi išli navijat ka Hrvati, bez mrkih pogleda i provokacija.”

A ovo je reakcija HNS-a na upit o tome što misle o povratku Torcide na tribine:

“Utakmice hrvatske reprezentacije su simbol zajedništva svih hrvatskih navijača koji su dobrodošli na utakmice Vatrenih pa u tom kontekstu pozdravljamo i najavljeni povratak Torcide.”

Je li ovo poboljšanje odnosa između HNS-a i navijačkih skupina nešto privremeno ili pak nešto što će potrajati pa makar u smislu podrške reprezentaciji, ostaje za vidjeti.

Komentari

Povezano