Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Torcida na punim Gripama srušila Dinamo

Danas je započelo 11. kolo SuperSport HMNL-a, a u punoj maloj dvorani na Gripama su snage odmjerili Torcida i Dinamo. Početak susreta je bio pomaknut zbog kašnjenja momčadi Dinama koja je imala problema na putovanju do Splita zbog (ne)vremena.

Gosti su poveli u 10. minuti susreta golom Daniela Dekanića što je bio jedini pogodak u prvom poluvremenu, a za to je najzaslužniji bio raspoložen vratar Torcide. U drugom poluvremenu je Torcida u potpunosi preokrenula rezultat, a preokret je započeo Ante Kovačević u 27. minuti. U 33. minuti je Toni Legčević doveo Torcidu u vodstvo dok je dvije minute kasnije Milan Družijanić zabio za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u završnici susreta igrao s golman igračem kako bi se vratio u susret, ali to je kaznio Luka Grubišić koji je u praznu mrežu postigao pogodak za konačnih 4:1 i veliko slavlje u dvorani. Nakon pogotka Grubišića je i predsjednik Toricde utrčao na teren te došao do zapisničkog stola kako bi poljubio grb kluba.

Od 18 sati je Vrgorac u posljednjim sekundama izgubio od Novog Vremena 3:4 dok je Osijek na svom terenu odigrao uzbudljivih 5:5 protiv Crnice. Večeras se još igra utakmice između Squarea i Pule te u nedjelju Uspinjača dočekuje Olmissum.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano