Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Torcida nakon produžetaka srušila Dinamo, Olmissum svladao Novog Vrijeme

Danas su počeli uzvratni susreti četvrfinala u sklopu doigravanja za prvaka u SuperSport HMNL-u. U polufinale prolazi ekipa koja prva upiše dvije pobjede nad svojim protivnikom, a takvu priliku je danas imao Dinamo protiv Torcide.

Na Gripama je Torcida igrala protiv Dinama koji ih je svladao u Zagrebu pa je ekipa iz Splita danas morala pobjediti. Torcida je imala nekoliko izglednih prilika u prvom poluvremenu, ali Dinamo je poveo u 13. minuti. Kristian Čekol je brzo izveo aut, a loptu u mrežu je pospremio Mateo Mužar za 1:0 što je bio završni rezultat prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcida nije uvjerljivo ušla u drugo poluvrijeme, ali je ipak došla do izjednačenja. U 30. minuti je Antonio Repić dalekometnim udarcem zatresao mrežu za 1:1, a minutu kasnije je Torcida i došla do vodstva kada je Ante Kovačević zaobišao vratara i postigao pogodak za 2:1 vodstvo Torcide.

Dinamo je do kraja susreta imao nekoliko prilika za izjednačenje te su posljednje tri i pol minute igrali s golman-igračem što im se brzo isplatilo. U 38. minuti je Kristijan Postružin pucao te je lopta kroz noge prošla vrataru Torcide za 2:2.

Susret je stoga otišao u produžetke gdje je jedinu izgledniju priliku u prvih pet minuta imao Mijo Mišerda nekoliko sekundi prije poluvremena, ali njegov udarac je bio previše slab da matira vratara gostiju. U drugom poluvremenu produžetka je Dinamo pokušao i s golman-igračem koji je napravio veliku grešku. Luka Perić je neshvatljivo igrao rukom što je bio šesti akumulirani prekršaj pa je Toni Legčević iz deseterca postigao pogodak za konačnih 3:2 i veliko slavlje Torcide.

Zbog ove pobjede Torcide će se igrati “majstorica” u Zagrebu gdje pobjednik prolazi u polufinale u kojem ih čeka Pula ili Crnica.

15 minuta nakon početka utakmice na Gripama, u Makarskoj je Olmissum imao priliku potvrditi prolaz u polufinale. Novo Vrijeme je gubilo nakon samo tri minute, a strijelac je bio Josip Juretić. Olmissum je riješio pitanje pobjednika u 32. minuti kada je Jakov Hrstić zatresao mrežu za konačnih 2:0 i prolaz “Gusara” u polufinale gdje će igrati protiv Squarea ili Osijeka.

Komentari

Povezano