Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Torcida svladala Olmissum, Novo Vrijeme i Pula upisali nove pobjede

U petak je počelo treće kolo SuperSport HMNL-a. Odigrane su tri utakmice, a prvi su na teren izašli igrači Torcide i Olmissuma na Gripama.

Na klupi momčadi iz Splita se desila promjena na poziciji trenera pa je u ovom susretu glavni trener bio Petar Matenda, dojučerašnji pomoćni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledali smo prilično izjednačenu utakmicu u kojoj nismo vidjeli previše šanse te je samo jedan pogodak odlučio pobjednika. U trećoj minuti je Torcida povela preko Milana Družijanića koji je pospremio loptu u mrežu nakon pokušaja Mije Mišerde. Posljednje dvije minute utakmice su gosti igrali s golman – igračem, ali Torcida se uspješno obranila i upisala prvu pobjedu u sezoni.

Od 18 sati su snage odmjerili Osijek i Pula. Gosti su poveli već u trećoj minuti kada je strijelac bio Felipe Echavarria Echeverry koji nastavlja briljirati ove sezone. Pet minuta kasnije je Nebojša Popović zabio za Osijek na asistenciju Jurišića te je konačan rezultat prvog dijela bio 1:1.

Pula je bila bolja momčad u ovom susretu te su s tri pogotka u pet minuta u drugom dijelu došli do 1:4 prednosti. U 26. minuti je pogodak postigao David Mataja, dvije minute kasnije je zabio Manolo Bilić te je u 31. minuti nakon asistencije za Mataju Daniel Moravac postigao i pogodak. U naredne tri minute Osijek postiže dva pogotka preko Domagoja Damjanovića i Luisa Eduarda za 3:4 i napetih posljednjih pet minuta. Međutim, dvije minute prije kraja Daniel Moravac postiže još jedan pogodak za konačnih 3:5 i zasluženu pobjedu Pule.

Posljednja utakmica dana je bila između Uspinjače Gimke i Novog Vremena iz Makarske. Kao i u prve dvije utakmice dana, prvi pogodak je došao u trećoj minuti kada je Filip Kosor zabio za vodstvo Uspinjače. Deset minuta kasnije je Marin Musov zabio za izjednačenje te smo na poluvrijeme otišli poravnati. U drugome dijelu je momčad iz Makarske potvrdila ulogu favorita kada je u 35. minuti Sven Horvath postigao pobjednički pogodak na asistenciju Tonija Jelavića. Novo Vrijeme je ovom pobjedom nastavila niz pobjeda pa su barem privremeno zasjeli na vrh tablice.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano