Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Torcida upisala uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod Crnice

U drugoj utakmici 9. kola SuperSport HMNL-a, Crnica je na svom terenu dočekala Torcidu. Obje momčadi bi s potencijalnom pobjedom se dodatno udaljile od devetog mjesta koje vodi u doigravanje za opstanak, a gosti iz Splita su do željene pobjede i došli.

Torcida je povela već u trećoj minuti preko Anotnia Repića, ali deset minuta kasnije je Niko Škugor poravnao rezultat golom iz kaznenog udarca. Torcida je pokušala ponovno doći do vodstva, ali vratar Crnice je bio najviše zaslužan što je rezultat na poluvremenu bio 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu je Torcida ponovno zabila pogodak nakon tri minute kada je Toni Legčević bio strijelac, ali Crnica je opet poravnala rezultat- ovog puta je Danijel Knežević postigao pogodak iz slobodnog udarca. Nakon toga je Torcida u potpunosti prelomila utakmicu s četiri pogotka u posljednjih 11 minuta, a strijelci su redom bili: Matej Stude, Legčević, Repić te ponovno Legčević koji je u posljednjim sekundama pogotkom u praznu mrežu kompletirao svoj hat-trick za konačnih 2:6 i veliko slavlje Torcide.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano