Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Torcida vodila s četiri pogotka razlike, pa jedva svladala Uspinjaču

U nedjelju popodne su sedmo kolo SuperSport HMNL-a zatvorili Uspinjača i Torcida. Gosti iz Splita su nakon dvije minute igre vodili 2:0 pogocima Milana Družijanića i Antonia Asanovića. U 10. minuti je Martin Šundov vratio Uspinjaču u igru, ali minutu kasnije je Toni Legčević vratio Torcidu na dva pogotka prednosti.

U 16. minuti je Družijanić postigao svoj drugi pogodak na susretu te je tri minute kasnije Asanović napravio istu stvar. Pola minute kasnije je Legčević izgubio loptu na sredini terena što je rezultiralo pogotkom Franje Matkovića koji je zabio za 2:5 što je bio konačan rezultat prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljiva prednost Torcide je bila u potpunosti zaslužena, ali u drugom poluvremenu se istopila. Mario Crnčević se u prvoj ozbiljnijoj situaciji u drugom dijelu lijepo riješio čuvara i zabio za 3:5. Minutu kasnije Torcida uzvraća udarac pogotkom Ante Kovačevića, ali nakon toga kreče serija domaćina.

Uspinjača je počela igrati s golman-igračem što im je prvo donijelo pogodak u 27. minuti koji je postigao Luka Davidović. U 33. minuti Niko Tolj zabija na asistenciju Ciglera te se Uspinjača nakon četiri pogotka zaostatka vratila na jedan pogodak zaostatka. Domaćini su nastavili pritiskati s golman-igračem, pogodili vratnicu, ali nisu uspjeli postići pogodak za izjednačenje te je Torcida na kraju slavila 6:5.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano