Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tottenham eru bez Kanea započeo remijem kod Brentforda

Nedjeljni program engleske Premier lige otvorili su londonskim derbijem Brentford i Tottenham. Bila je to prva utakmica Tottenhama od odlaska Harryja Kanea u Bayern.

Era bez Kanea nije mogla bolje početi za Tottenham koji je poveo u 11. minuti. Tada je Cristian Romero najbolje reagirao na ubačaj Jamesa Maddisona koji upisuje asistenciju u debitantskom nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Romero je zamijenjen odmah nakon zabijenog gola. Argentinac se u prvim minutama utakmice glavom sudario s Bryanom Mbuemom. Udarac glavom koji je rezultirao golom je dodatno pogoršao situaciju pa je Romero morao napustiti igru.

Brentford je najbolju moguću priliku za povratak dobio u 25. minuti. Heung-Min Son je zakačio Mathiasa Jensena, a sudac je nakon intervencije VAR-a pokazao na bijelu točku. Odgovornost je preuzeo Mbuemo koji vraća stvari na početak.

Brentford je kompletirao preokret u 37. minuti. Rico Henry je probio stranu i vratio povratnu za Yoana Wissu. Wissa nije dobro zahvatio loptu, ali ju je na putu prema golu skrenuo Micky van de Ven koji je tako prevario Gugliema Vicarija na golu Tottenhama.

Tottenham se vraća u igru petoj minuti sudačke nadoknade. Maddison je u padu uspio dati loptu do Emersona Royala koji fantastičnim udarcem s dvadesetak metara zabija za 2:2. S tim rezultatom se i otišlo na predah nakon čak 11 minuta sudačke nadoknade.

Nakon vatrometa u prvom dijelu, za prvo uzbuđenje u nastavku smo morali čekati do 60. minute. Tada je Son ostao nečuvan u kaznenom prostoru, ali je njegov udarac obranio dobro postavljeni Mark Flekken.

Nizozemac je još jednom spasio svoju momčad pet minuta kasnije. Maddison je pronašao Richarlisona čiji dobar udarac još bolje zaustavlja Flekken.

Do kraja utakmice nije bilo uzbuđenja i ostalo je 2:2. Za Tottenham je nastupio i Ivan Perišić koji je ušao u 75. minuti, ali nije imao zapaženi učinak.

Komentari

Povezano