Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tottenham minimalnom pobjedom slavio nad Ferencvarošom

Drugo kolo grupne faze Europske lige odigralo se između Ferencvaroša i Tottenhama na Groupama Areni. Gosti su slavili rezultatom 2:1. Hrvatski sudac Igor Pajač je dijelio pravdu na ovoj utakmici.

U šestoj minuti domaćini su imali prvu ozbiljniju šansu. Barnabás Varga je pucao s ruba šesnaesterca, no poslao je loptu visoko iznad gola. U devetoj minuti pokušao je Adama Traoré, ali njegov pokušaj u lijevu stranu gola je obranio Guglielmo Vicario. U 16. minuti je Varga uspio doći do pogotka, no Pajač je nakon konzultiranja s VAR sobom odlučio da je prethodilo zaleđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta nakon Varga se našao u odličnoj prilici ispred golmana, pucao u lijevu stranu gola, no Vicario mu je odlično obranio. U 23. minuti Pape Matar Sarr je dospio do odbijanca u kaznenom prostoru i pospremio loptu u donji lijevi kut. U 34. minuti Pedro Porro je naletio na odbijanac i pogodio lijevu stativu.

U drugom dijelu, točnije u 54. minuti, Christian Romero je pucao glavom, a lopta je prozujala iznad prečke. Pet minuta kasnije Will Lankshear je pucao nakon što je primio loptu iz kornera, ali je njegov udarac letio iznad prečke. U 65. Timo Werner je primio opasnu loptu u kaznenom prostoru, no poslao ju je lijevo od gola.

Kady Borges je oživio napad domaćina prilikom u 80. minuti, pucao je s poludistance u donji desni kut, ali mu je Vicario odlično obranio udarac. Šest minuta kasnije došao je Tottenham i do drugog pogotka. James Maddison je pronašao Brennana Johnsona na rubu kaznenog prostora, odakle je mladi Velšanin poslao loptu uz lijevu stativu i povećao slavlje gostiju. Nakon 90. minuta igre Christian Ramirez je pronašao Vargu u kaznenom prostoru koji je pospremio pod prečku i tako napokon došao do pogotka.

Iako je Tottenham bio jasni favorit, Ferencvaroš je pokazao da nisu toliko lagan protivnik.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano