Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tottenham odbija Bayern za Kanea, Onana blizu Manchestera

Ljetni prijelazni rok polako dolazi do svog vrhunca, a mi vam još jednom donosimo sve najzanimljivije vijesti iz posljednjih nekoliko dana.

Tottenham traži više za Kanea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već dugo je poznato kako je Harry Kane velika želja minhenskog Bayerna. Najuspješniji njemački klub poslao je novu ponudu Tottenhamu od 80 milijuna eura, ali ni to nije bilo dovoljno da uvjeri čelnike Tottenhama.

Christian Pulišić sve dogovorio s Milanom

Nakon što je već ranije Loftus-Cheek iz Chelseaja otišao u Milan, sada će to isto napraviti i Christian Pulišić. Milan će za Amerikanca izdvojiti oko 20 milijuna eura.

André Onana sve bliže Manchester Unitedu

Odlaskom Davida de Gee postalo je jasno kako su iz Manchester Uniteda ozbiljno zagrizli za Andréa Onanu. Sada je dogovor s Interom sve bliže te će prema svemu sudeći kamerunski vratar postati nova jedinica Uniteda.

Newcastle zagrizao za Harveyja Barnesa

Po ispadanju Leicestera, njihovi igrači postali su “laka meta” za druge premierligaške klubove. Jedan od njih je i Harvey Barnes kojeg Newcastle želi u svojim redovima. Leicester je na Barnesa stavio cijenu od 30-ak milijuna eura te je sada na Newcastleu da odluče žele li to platiti.

Dušan Vlahović na izlaznim vratima Juventusa

Nakon rezultatski neuspješne sezone poslije koje naposlijetku neće igrati Europu Dušan Vlahović bi mogao napustiti Juventus.

Kao glavni kandidat za njegovo dovođenje nakon samo jedne sezone provedene u Torinu spominje se PSG koji traži zamjene za potencijalan odlazak Kyliana Mbappea.

Komentari

Povezano