Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tottenham razbio Manchester United na Old Traffordu

U derbiju šestog kola Premier lige Tottenham je na Old Traffordu s 3:0 razbio Manchester United. Time se nastavila kriza Crvenih vragova.

Gosti su poveli već u trećoj minuti golom Brennana Johnsona. Isti je igrač u 20. minuti mogao još jednom svladati Andrea Onanu, no njegov udarac je završio na vratnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratnicu je pogodio i napadač Uniteda Alejandro Garnacho u 37. minuti. Samo dvije minute kasnije Timo Werner je imao jako dobru priliku za udvostručenje vodstva, ali je Onana odlično obranio.

Ključni trenutak dogodio se u 42. minuti kada je Unitedov veznjak Bruno Fernandes zaradio izravni crveni karton zbog oštrog prekršaja nad Jamesom Maddisonom. Tada je postalo jasno da je momčad Erika ten Haga u velikim problemima.

Spursi su podebljali prednost već u drugoj minuti nastavka nakon sjajne kontre. Johnson je projurio po desnoj strani i poslao loptu za Dejana Kuluševskog koji se sjajno snašao i pogodio za 2:0.

Točku na i gosti su stavili u 77. minuti kada je Dominic Solanke zabio nakon kornera. Tottenham je ovom pobjedom napredovao na osmo mjesto sa10 bodova, dok je Manchester Unired na 12. poziciji sa samo sedam bodova.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano